Uitgaan in

Café Groos & Café Plus

Dorpsstraat 206 - Wormer

"Café Groos is een oergezellig café in het hart van Wormer" 
Bij ons is ruimte voor alle mogelijke gezellige activiteiten. Er wordt gedronken, gegeten, gebiljart, gebridged, vergaderd, feestgevierd ter gelegenheid van bruiloften, verjaardagen, jubilea, van alles is mogelijk! Ook is er een heerlijk rustig terras om te relaxen en bij te kletsen. Kenmerk van Groos is de gemoedelijke sfeer. We zitten immers in het Verenigingsgebouw waar velen allerlei herinneringen aan bewaren. Je voelt je meteen op je gemak.

Met grote regelmaat organiseren we allerlei evenementen, groot en klein, op muzikaal, culinair en anderszins cultureel gebied. Zo hebben we elke eerste en derde donderdag van de maand een filmhuis in Groos. Lekker met een drankje een goede film kijken. Wil je iets organiseren of vieren in Groos, of wil je een grote of kleine vergadering plannen, neem dan even contact met ons op. We willen graag de mogelijkheden met je bespreken.

Hou onze website in de gaten en meld je bij ons aan op Facebook, dan kan geen nieuwtje je ontgaan. Je kunt jezelf ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Tot ziens, Anja en Sandra

Wist je dat je in Groos ook in het huwelijk kunt treden?

Groos is een officiële trouwlocatie! 
PlusLogo

café plus

Openingstijden café groos

Donderdag   Open vanaf 19.30 uur
Vrijdag Open vanaf 16.00  uur
Zaterdag  Besloten behalve bij theatervoorstellingen of evenementen
Zondag Open vanaf 16.00  uur

Adres

Dorpsstraat 206
1531 HS Wormer
(075) 642 0093
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons ook op